Krijgt u de klus niet gedaan? Dan kunt u het best naar All tools gaan!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Mannesmann starthulp met geïntegreerde compressor
Reviews | Review toevoegen

Stilstaan onderweg is verleden tijd!

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Ma - Vr. voor 12:00u besteld, morgen in huis!

€ 84,95
€ 79,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met deze starthulp met geïntegreerde compressor en USB aansluiting staat u nooit meer stil! Lege accu? Even de starthulp gebruiken! Lege banden? Even de compressor gebruiken! Lege telefoon? Even aan de USB lader hangen! Uiteraard us er ook nog een 12 volt aansluiting voor eventuele andere attributen, en om te voorkomen dat u het allemaal niet kunt vinden in het donker is dit apparaat ook nog voorzien van LED werkverlichting. De starthulp heeft een kracht van 300A met een piek van 600A. De compressor heeft een manometer (18 bar / 260 psi) en kan gebruik worden voor bijna alles wat opblaasbaar is door de meegeleverde ventieladapters!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

"Waarom moet mijn review worden goedgekeurd?"
Dit heeft te maken met het voorkomen van vervuiling.
Wij plaatsen reviews altijd (ook negatief) en filteren enkel op reclame, schending van privacy, grof taalgebruik, en misbruik.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Over ons

All Tools is begonnen als Evenaardig in 2015. De ervaring leerde dat de consument vaak veel meer betaald dan nodig is doordat er óf erg veel winst op wordt gemaakt, óf de mate van inkoop en dus productie te klein is. Van daaruit is de visie ontstaan om te handelen met de win-win mentaliteit. Doormiddel van grootinkoop, samenwerkingen met leveranciers, en gebruik van internet in plaats van een winkelpand, kan All tools de consument een eerlijke en aantrekkelijke prijs bieden.

Retourneren

Onze retourvoorwaarden zijn simpel!

- Retourneren tot 14 dagen na verzending
- Producten dienen in originele en verkoopwaardige staat te verkeren
- Producten mogen enkel gebruikt zijn zoals in een winkel zou kunnen
- Voor bijzondere en afwijkende situaties neemt u éérst contact op! Dit om misverstanden te voorkomen.

Voor productgaranties kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u helpen aan het eerste contact met de producent, of, in bepaalde situaties, zelf de afhandeling voor u regelen.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt enkel cookies om het bezoeker aantal te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.